E-mel[e-mel dilindungi]

panggilan sekarang0086 15064665250

Rumah> Produk > Mesin Pembekuan Lemak Cryolipolysis

0010
0011
Laser vakum Sistem penurunan berat badan Cryolipolysis Fat Freezing criolipolisis coolsculption Mesin Pelangsingan Badan
Laser vakum Sistem penurunan berat badan Cryolipolysis Fat Freezing criolipolisis coolsculption Mesin Pelangsingan Badan

Laser vakum Sistem penurunan berat badan Cryolipolysis Fat Freezing criolipolisis coolsculption Mesin Pelangsingan Badan


Pertanyaan
Deskripsi

Pembekuan lemak berfungsi dengan menggunakan peranti untuk menyejukkan dan memecahkan sel-sel lemak di kawasan yang disasarkan. Tubuh bertindak balas terhadap sel-sel lemak yang terhablur dengan tindak balas keradangan menyebabkan ia secara semula jadi membuangnya tanpa merosakkan tisu sekeliling. Pesakit mengalami pengurangan lemak secara beransur-ansur enam hingga lapan minggu selepas rawatan. Hasilnya ialah pengurangan 20%-27% lapisan lemak di kawasan rawatan dan peningkatan ketara dalam bentuk badan. prosedur pembekuan lemak boleh diulang selepas dua hingga empat bulan, menghasilkan pengurangan tambahan 20% lapisan lemak.

Empat saiz pemegang kerja yang berbeza
1. Empat saiz pemegang kerja yang berbeza 100, 150, 200, 300. Kecuali saiz 300, dua kepala boleh berfungsi pada masa yang sama. Saiz 300 untuk orang istimewa, berat melebihi 150 Kg.
2. Pemegang Cryo dengan lampu MERAH dan Hijau, lebih selesa dengan rawatan.
3.Dengan pad antibeku boleh melindungi kulit daripada beku
4. Perkhidmatan tersuai seperti OEM, ODM tersedia
5. Skrin sentuh, mudah dikendalikan

model 

KM-V-800

Input

220v/50Hz 110v/60Hz

Kuasa

800VA

Haba

37 ° C ~ 45 ° C

Cryo

5°C~ -10°C

Vakum

10~80 KPa

Paparan skrin

Skrin sentuh berwarna-warni 10.2 inci

Cahaya 

Merah(630nm) Hijau(570nm) 50mW×4

Cecair penyejuk

Air yang disucikan atau kolan khas

Fuse

T3.15AL250v

Suhu ambien

5°C~ 40°C

Kelembapan relatif

≤ 80%

Berat kasar

90KG

Pembungkusan saiz

63 54 * * 124cm

Kelebihan:
1. Teknologi penyejukan baharu, bukan sahaja mencapai kesan penyejukan 360°, tetapi juga mengekalkan suhu yang sama pada setiap kedudukan pemegang.
2. Kawalan suhu, suhu rawatan boleh dikawal, fungsi paparan suhu masa nyata. Menggera secara automatik apabila perbezaan suhu lebih besar daripada 0.5 ℃.
3. Silikon gred makanan, pemegangnya dikelilingi oleh silikon gred makanan, yang lebih sesuai dengan kulit, meningkatkan rasa penggunaan.
4. Tahan lama untuk masa yang lama, silikon kami adalah fleksibel dan tahan lama, dan tidak akan mengeras untuk kegunaan jangka panjang. Mesin Pelangsing Cryolipolysis

Ringkaskan & Teori:
Cryolipolysis:
Aplikator penyejuk sekeliling 360° semua dimensi
Kawasan rawatan adalah Pendekatan cryolipolise semua dimensi 100% beku di kawasan penuh
Rawatan FREEZE CONTOUR PLUS sepadan dengan kira-kira 3 rawatan dengan peranti pembekuan lemak biasa
Hanya 35 hingga 45 minit masa setiap rawatan diperlukan dan bukannya 60 minit. Jimat kira-kira separuh masa rawatan untuk merawat lebih ramai pelanggan
Peronggaan: terus ke dalam lapisan lemak, cepat menggetarkan selulit mendalam, menghasilkan peronggaan vakum yang tidak terbilang, menyerang sel-sel lemak dengan kuat, biarkan ia menghasilkan rekahan dalaman, dan larut menjadi asid lemak bebas.
RF berbilang kutub: menggunakan teknologi proprietari untuk mencipta matriks tenaga yang sangat cekap dan tenunan ketat. matriks tenaga padat ini menembusi berbilang lapisan dermis yang memanaskannya dari dalam ke luar. Penembusan kulit yang lengkap memastikan keberkesanan klinikal yang dipertingkatkan secara eksponen dan hasil yang dapat dilihat dengan jelas
Laser Lipo: menggunakan teknologi laser tahap rendah/sejuk terkini untuk mengurangkan lilitan dan bintik lemak di hampir semua bahagian badan tanpa pembedahan, masa rehat atau kemerahan. Rawatan garis pinggang 40 minit biasa boleh mengurangkan individu sebanyak ½ hingga ¾ inci manakala protokol penuh lapan rawatan biasanya mengakibatkan kehilangan beberapa inci.

1

2

3

4

5

6

7

8

Soalan Lazim
1. Adakah anda mempunyai sebarang waranti?
Ya, kita ada. Waranti 12 bulan pada mesin hos diberikan. Waranti gantian percuma selama 3 bulan untuk pemegang, kepala rawatan dan alat ganti.

2. Bagaimana jika mesin rosak di negara asing?
Kami hanya perlu operator memberitahu kami apakah fenomena masalah. Sekiranya masalah kecil, kami boleh mengajar dan membaiki mesin dengan segera. Jika memerlukan bahagian, kami menghantar bahagian dengan segera dan mengajar cara menukar bahagian, yang sangat mudah.

3. Saya tidak pernah menggunakan mesin sedemikian. Bagaimana saya boleh mempelajarinya?
Dengan mesin, kami akan menghantar manual untuk mengajar anda cara menggunakan mesin. Dan kami juga boleh latihan dalam talian melalui skype atau panggilan telefon.

4. Jika mesin dipulangkan oleh kastam, apakah yang akan anda lakukan?
Kami akan mengetahui sebab kastam anda memulangkan mesin kami dan mencari penyelesaian dan akan menghantar mesin serba baharu kepada anda dengan segera. Jika anda tidak dapat menerima mesin sama sekali, kami akan memulangkan wang anda. Dan mesin akan kembali kepada kami.

5. Apakah kurier yang sering anda gunakan?
Kami kebanyakannya menggunakan DHL yang merupakan kurier terbaik dan terpantas. Tetapi kami juga menerima kurier lain seperti UPS, TNT, Fedex, EMS, melalui udara atau laut.

6. Bolehkah anda meletakkan LOGO saya pada skrin permulaan dan bukannya logo anda?
ya. Anda hanya perlu menghantar gambar logo anda kepada kami dalam kualiti yang tinggi. Kemudian kami meletakkan logo anda pada skrin permulaan mesin.

7. Apakah terma pembayaran
Kami menerima semua syarat pembayaran yang popular seperti pindahan kawat, pindahan western union, moneygram, escrow, kredit dan tunai.

8. Apakah masa penghantaran anda?
Kami hanya memerlukan 2~5 hari mengikut mesin yang berbeza dan kuantiti pesanan anda yang berbeza.
Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi kami.

9. Mengapa anda perlu memilih kami?
Kilang yang berkuasa, memberikan harga yang kompetitif dan teknologi terbaik menyokong pengalaman 12 tahun dalam menghasilkan mesin kecantikan, R&D yang kukuh 1 tahun-waranti dan 8/24 dalam talian perkhidmatan selepas jualan Pensijilan CE, kunci untuk anda menggunakan dan menjual mesin secara sah Kepelbagaian perkhidmatan tersuai, keupayaan OEM & ODM yang kukuh tersedia.

Chubungi Kami

Kategori panas