E-mel[e-mel dilindungi]

panggilan sekarang0086 15064665250

Rumah> Produk > Mesin Laser Co2 Pecahan

sebelah 1
sebelah 2
2023 Baharu 10600nm RF Co2 Fraccionado Laser Mencerahkan Kulit / Fractional Co2 Laser Mengetatkan Faraj Mesin Menurap Semula
2023 Baharu 10600nm RF Co2 Fraccionado Laser Mencerahkan Kulit / Fractional Co2 Laser Mengetatkan Faraj Mesin Menurap Semula

2023 Baharu 10600nm RF Co2 Fraccionado Laser Mencerahkan Kulit / Fractional Co2 Laser Mengetatkan Faraj Mesin Menurap Semula


Pertanyaan
Deskripsi

Teori kerja laser co2 pecahan

Laser piksel matriks pecahan CO2 menggunakan matriks titik pengimbasan .Laser dipancarkan dengan cara membentuk kawasan terbakar pada epidermis, dengan penyingkiran epidermis dan bahagian dermis yang berubah-ubah serta pemanasan sisa yang berkaitan, menghasilkan kolagen baru untuk- mation dan menegangkan kulit Tenaga laser dengan serta-merta mengewapkan kedutan dan tisu parut, merangsang sintesis kolagen, mula membaiki tisu, membentuk semula kolagen dan tindak balas kulit yang lain. Akhirnya capai bentuk wajah, garis halus hilang, kulit menjadi berseri Licin dan halus.

Mengetatkan faraj laser co2 pecahan

Laser Co2 pecahan

Fungsi:

Mod pecahan:

Peremajaan wajah, hilangkan garis halus muka dan tegangkan kulit, hilangkan jeragat, nevus zygomaticus dan bintik-bintik lain, hilangkan parut, licinkan lubang yang tidak rata, tanda jerawat. Penghapusan stretch mark.

Mod nadi:

Keluarkan sarkoma/nevusdan tahi lalat. Seperti tahi lalat berpigmen,pikun Ketuat dan lain-lain

Mod vulva:vulva dan areola lebih muda

Mod faraj:Pemulihan Selepas Bersalin, mengetatkan faraj, Inkontinens kencing

 

Mod rawatan:

Mod nadi: Dalam mod nadi, laser memancarkan cahaya laser dalam bentuk denyutan, dan lebar nadi setiap cahaya keluaran lebih panjang, dan frekuensi kerja lebih tinggi. Lebih rendah daripada mod nadi super, ia adalah mod kerja laser yang paling biasa digunakan.

Mod Denyutan Super: Mod nadi super ialah mod kerja laser dengan frekuensi yang lebih pantas dan lebar nadi yang lebih sempit, kerana frekuensi Nadi yang lebih pantas dan lebih sempit, nadi laser yang dipancarkan oleh laser dalam mod nadi super adalah lebih pendek dan mempunyai tenaga yang lebih kuat, lebih banyak penetrate, tetapi tidak semua laser boleh mencapai frekuensi output mod nadi super, Tidak semua laser boleh bertindak balas di bawah isyarat kawalan frekuensi tinggi.

Mod tunggal: Hanya satu pancaran laser dipancarkan selepas memijak suis kaki; masa kediaman dikawal oleh lebar nadi tunggal, Skop: 1-50ms

Mod berterusan: Apabila suis pedal ditekan, laser terus dipancarkan, dan apabila pedal dinaikkan, pelepasan selesai

立式点阵详情页_05

1.1.2 Kapsul mengetatkan faraj --Teori
Ia melibatkan pemanasan trearmal pada lapisan dalam tisu faraj yang mendorong pengecutan kolagen dan elastin dan penjanaan semula protein ini dalam jangka masa yang lebih lama. Isyarat molekul ini mengaktifkan keseluruhan proses penyembuhan luka sistem imun tempatan badan. Hasil rawatan ialah pembentukan semula tisu faraj yang lengkap di samping pembentukan semula tisu faraj yang "muda" yang tertanam dengan gentian kolagen seperti tali, tebal dan panjang

2

4

5

6

7Permohonan:

1. Model pecahan: mengurangkan pelbagai parut (parut hipertropik, parut tertekan, lebam, parut pembedahan dll.) mengurangkan keratosis seborrhetic, jeragat pigmen umur, kedutan, dan lubang tidak sekata, peremajaan kulit.
2. Model faraj: Putaran 360° secara automatik. Merawat penyakit keputihan secara automatik, operasi mudah dengan skala yang tepat, komputer mengawal kedalaman dan kelajuan.
3. Model pemotongan: Laser CO2 menghilangkan lapisan kulit dengan pengewapan. Pembuangan bintik umur, bintik matahari dengan memotong. Selepas rawatan, kulit akan benar-benar licin dari sebelumnya.

Mengetatkan faraj-Mengetatkan pantas, penyempitan berkekalan, ketat untuk memperbaiki 60%;
Membersihkan faraj-Deep anti-penuaan, tahap muda untuk meningkatkan 80%;
Faraj lembap-Memperbaiki rembesan, tahap lembapan untuk meningkatkan 80%
Peremajaan faraj-Vulva merah jambu, mencerahkan pigmen dan bahagian labia merah jambu, tahap halus untuk meningkatkan 70%.

8kelebihan

 1. Pelbagai fungsi: Mesin mempunyai 3 sistem: Fractional treament, pemotongan pembedahan VRL dan Co2, boleh memenuhi semua keperluan, pelaburan yang sangat baik.
  2. Rawatan yang selamat: Sistem VRL yang benar-benar selamat dan diuji oleh ratusan wanita di dunia, panjang gelombang yang ideal diserap oleh mikron membran mukus, untuk mengelakkan sebarang kerosakan terma oleh tisu atau organ dalam.
  3. Rawatan pantas: Setiap rawatan kurang daripada 30 minit dan 1-3 kali rawatan dapat menyelesaikan sepenuhnya masalah kulit dan keputihan
  4. Rawatan yang berkesan: Berkesan untuk semua wanita yang mempunyai keputihan yang kecut dan berkesan untuk mencegah keradangan sakit puan, dan berkesan untuk semua orang yang mempunyai masalah kulit seperti parut jerawat, strech mark, pori-pori besar.
  5. Rawatan tanpa rasa sakit: Pesakit hanya boleh merasa hangat/panas di dalam faraj, tidak boleh merasa sakit.
  6. Sistem pecahan mempunyai 7 bentuk imbasan dan 3 kaedah pengimbasan, docor boleh melaraskan saiz bentuk imbasan lebih besar atau lebih kecil semasa rawatan mengikut kawasan yang dirawat, dan meminimumkan risiko hipopigmentasi.
  7. Tidak perlu menukar air setiap bulan, mudah diselenggara.
  8. USA Penjana laser koheren memastikan tahap tinggi dan kualiti yang baik.
  9. Penjana laser Korea memastikan kadar kehilangan cahaya kurang daripada 12%, kadar kehilangan cahaya pembekal lain lebih daripada 20%.
  10. Bekalan kuasa Taiwan Meanwell, memastikan bekalan kuasa yang stabil dan mencukupi semasa rawatan, jangka hayat yang panjang.
  11. Bersama-sama dengan pesanan mesin, kami akan membekalkan latihan operasi profesional dan strategi perniagaan pusat atau klinik yang disesuaikan untuk membantu perniagaan pelanggan.

Mesin laser co2 pecahan

Spesifikasi:

sumber laser CO2

Tiub laser RF (koheren)

Kuasa keluaran

50W

Gelombang

10.600nm

Pengawal

Skrin LCD sentuh 10.4 warna

Frekuensi radio berdenyut

0.530W

Corak imbasan

Segi empat sama, segi empat tepat, bulat, segi tiga, bujur, bentuk 6 berlian,
garisan atau grafik tersuai

Saiz corak imbasan

0.1x0.1mm – 20x20mm

Mod imbas

Imbasan percuma; Imbasan urutan; Imbasan jarak maksimum

Saiz tempat

0.01-0.07mm

Tempoh nadi

0.1-2.6 ms boleh laras

Jarak tempat

0.1 -2.6mm boleh laras

Tenaga nadi (kuasa)

1mj hingga 100mj boleh laras pada skrin LCD

Selang antara pengimbasan

0-6s

Alat laser

Peranti laser tertutup yang dirangsang oleh arus terus

Fokus pemeluwap

F = 50mm

Sudut perbezaan rasuk

0.3 mrad

Rasuk bertujuan

sinar inframerah 635nm

Peranti pengangkutan rasuk

7 lengan optik artikular

Sistem penyejukan

Udara

Bahasa program

English

Dimensi mesin

35 30 * * 117cm

Dimensi pakej

66*70*122cm & 13*34*40cm

NW

52kg

GW

72kg & 4kg

Pembungkusan

Kes aloi aluminium

voltan

220V / 110V


Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya melalui whatsapp: +8615064665250

Chubungi Kami